De wijkcommissie stelt zich aan u voor

groepsfoto bestuur

v.l.n.r. Renée Godschalk, Steven Vink, Johan Jonkheid, Ruud Snoek, Hedde Brouwer en Arnold Crone

Even voorstellen

Renée
Hoi, ik ben Renée Godschalk en woon sinds september 2016 op de Constantijn Huygensstraat, samen met mijn zoontje Luke. Ik werk als communicatieadviseur bij een ouderenzorginstelling, heb een zeer actief leven, maar draag kleine, lokale (vrijwillige) projecten altijd een warm hart toe. Vanuit dat idee heb ik me ook verbonden aan de wijkcommissie. Samen zetten we ons in voor een prettige wijk om te wonen, spelen en leven. Tevens zit ik samen met Arnold in het redactieteam van de commissie. Zie je me lopen in de buurt? Spreek me gerust aan om eens kennis te maken of gewoon voor zomaar een praatje! 🙂

 

RuudMijn naam is Ruud Snoek. Ik woon op de Diependaalsedijk 23. Sinds 2012 ben ik gepensioneerd. Voor die tijd werkte ik als onderwijsadviseur voor het basisonderwijs.
Ik ben van het begin af aan als voorzitter verbonden aan de wijkcommissie. Met het werk van de wijkcommissie wil ik een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van onze wijk.

 

HeddeMijn naam is Hedde Brouwer. Ik woon in de P.C. Hooftstraat nr. 33 en sinds 2014 ben ik gepensioneerd.
Daarvoor was ik als financieel/economisch adviseur werkzaam bij een levensmiddelengroothandel die samenwerkte met supermarktondernemers.
Ik ben geboren in Maarssen en ben vanaf het begin penningmeester binnen onze wijkcommissie.
Mijn motivatie als lid van de commissie is mede zorg te dragen voor een leefbare wijk door zelf actief te zijn, door een goede afstemming met onze Gemeente te onderhouden en door onze bewoners op te roepen zelf ook bij te dragen in veiligheid, netheid en leefbaarheid.

 

StevenMijn naam is Steven Vink en woon op de Doornhoecklaan 88 in de wijk Zogwetering. Ik ben getrouwd met Petra. Samen hebben we drie kinderen die op een lagere school in Maarssen zitten.
Ik ben werkzaam in de financiële dienstverlening. Vanuit de wijkcommissie wil ik bijdragen aan een goede verbinding tussen bewoners, ondernemers en de gemeente en de bewoners onderling.

 

JohanMijn naam is Johan Jonkheid. Ik woon sinds 2003 in de wijk op de Royaardslaan 6. Ik ben gepensioneerd, daarvoor heb ik bij Philips in diverse technische functies gewerkt.
Ik zit in de wijkcommissie om mijn bijdrage te leveren om de wijk aangenaam te houden om in te wonen.

 

ArnoldHallo!
Ik ben Arnold Crone en woon ook op de Doornhoecklaan.
Tot medio 2013 was ik werkzaam als akoestisch adviseur bij LBP|Sight.
Tegenwoordig werk ik via mijn eigen bureau Arcro.nl en ontwerp web-applicaties. Ook voor de wijkcommissie houd ik me bezig met de ict (ontwerp en onderhoud van de website) en zit samen met Renée in het redactieteam dat de communicatie met de wijkbewoners verzorgt middels Facebook, de website en flyers.