De wijkcommissie stelt zich aan u voor

 

RuudMijn naam is Ruud Snoek. Ik woon op de Diependaalsedijk 23. Sinds 2012 ben ik gepensioneerd. Voor die tijd werkte ik als onderwijsadviseur voor het basisonderwijs.
Ik ben van het begin af aan als voorzitter verbonden aan de wijkcommissie. Met het werk van de wijkcommissie wil ik een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van onze wijk.

 

StevenMijn naam is Steven Vink en woon op de Doornhoecklaan 88 in de wijk Zogwetering. Ik ben getrouwd met Petra. Samen hebben we drie kinderen die op een lagere en middelbare school in Maarssen zitten.
Ik ben werkzaam in de financiële dienstverlening. Vanuit de wijkcommissie wil ik bijdragen aan een goede verbinding tussen bewoners, ondernemers en de gemeente en de bewoners onderling.

 

JohanMijn naam is Johan Jonkheid. Ik woon sinds 2003 in de wijk op de Royaardslaan 6. Ik ben gepensioneerd, daarvoor heb ik bij Philips in diverse technische functies gewerkt.
Ik zit in de wijkcommissie, als secretaris en penningmeester, om mijn bijdrage te leveren om de wijk aangenaam te houden om in te wonen.

 

ArnoldHallo! Ik ben Arnold Crone en woon ook op de Doornhoecklaan.
Tot medio 2013 was ik werkzaam als akoestisch adviseur bij LBP|Sight.
Tegenwoordig werk ik via mijn eigen bureau Arcro.nl en ontwerp web-applicaties. Ook voor de wijkcommissie houd ik me bezig met de ict (website, Facebook en mailings) en verzorg de communicatie met de wijkbewoners middels Facebook, de website, mailings en flyers.

 

 

RinusMijn naam is Rinus van Vliet. Sinds 2022 woon ik samen met mijn vrouw op de Constantijn Huygensstraat 2 met veel plezier. Maarssen is mij niet vreemd. Na ruim 62 jaar hier gewoond te hebben zijn we in 2015 verhuisd naar Nieuwegein en sinds 2022 zijn we weer terug in Maarssen. Sinds 2016 ben ik met pensioen maar stilzitten werkt bij mij niet; door noodlot ben ik in de gemeenteraad Nieuwegein terechtgekomen (Ruimtelijke Ordening Nieuwegein, Omgevingswet, voorzitter van twee wijkplatforms). Ik zit in de wijkcommissie om een bijdrage te leveren aan de wijk, om de leefbaarheid veilig en aangenaam te houden.